Guestbook

Sign the guestbook

Old guestbook.

 1. Neela-mamma ja Minna says:

  Hau!
  Sunnyltä loistava paluu mamma-lomalta takaisin toko kentille!!! Eka startti voi:ssa ja mielettömillä pisteillä VOI2 <3 Olette huikea pari Heli ja Sunny :)

 2. Neela-mamma ja Minna says:

  Hau!
  Ylpeänä seurasin Rommi-pojan työskentelyä Uuraisten nome-b kokeissa! Iloista, vauhdikasta ja taidokasta työskentelyä! Loistava ALO2!!! PALJON ONNEA Rommi ja Jarmo <3

 3. Neela-mamma ja Minna says:

  Hau!

  Hienoja tuloksia pukkaa Ocean-pennuille: Nome-B Rommi ALO3 ja Mejä Pumba AVO3. Taitavia poikia ja osaavia ohjaajia!!! Paljon, paljon onnea <3

 4. Neela-mamma ja Minna says:

  Hau!
  Samanlaisessa helteessä kolme vuotta sitten Ocean-pennut syntyivät :) Paljon onnea kaikille “peenuille”! Toivottavasti mansikkakakulla ollaan herkuteltu ;) Iloisia hännän heilutuksia Neela-mammalta <3

 5. Mira ja Rommi says:

  Korjataan, siis alo1 ei sentään avo1, vielä ;D

 6. Mira ja Rommi says:

  Rommi kiittää ja kumartaa, ei ois tullu avo1 ilman Minna “mummon” apua :) Neela mammalle myös onnittelut viikonlopun hienoista tuloksista!

 7. Neela-mamma ja Minna says:

  Hau!
  Aivan huippu viikonloppu Rommi-pojalla!!! Olen NIIIIIIIN ylpeä sinusta :)

 8. Neela-mamma ja Minna says:

  Hau!
  Lutto-Komistus se vaan viikonlopusta toiseen saa hienoja sijoituksia kehässä!!! ONNNNEEEEE!!!! Jatkakaa vaan samaa rataa ;)

 9. Neela-mamma ja Minna says:

  Hau!
  Tämä viikonloppu on ollut Ocean-poikien juhlaa!!! MEGA ONNEA ja HUIKEITA AALTOJA Lutto-Komistukselle upeasta valioitumisesta, Rommille mielettömästä sijoituksesta ja ensimmäisestä sertistä :) Ollaan Nee-mamman kanssa niiiiiiin ylpeitä teistä <3 <3 Hieno aloitus vuodelle!

 10. Onnea Helevi -äipälle uudesta valiotittelistä. Nyt on kasvattaja valloittanut sekä Strömsön, että Baden-Badenin – vai mitäs ne paikat olikaan? ;)

 11. Onni ja Pyry says:

  Hyvää 2 -vuotissyntymäpäivää GF Love -pentueelle <3

 12. Heli&Sunny&Ronja says:

  Onnea kasvattajalle hirmuisesti Norjan loistavasta menestyksestä :) Ja onhan noita tuloksia tullut vähän joka suunnalta aivan upeaa :) Onnea kaikille noita hienoja tuloksia saavuttaneille ohjureille :) Me kiitämme omalta osaltamme onnitteluista :)

 13. Onni ja Pyry says:

  Onnea Heli ja Jenni sekä koirat Maija ja Paco! Pajatso tyhjennetty Norjassa :) Onnittelut Sunnylle myös BH -tittelistä :)

 14. Neela-mamma ja Minna says:

  Hau!
  Rovaniemen Sunny-tyttö tykittää…!!! Ensin Nou1, sitten heti perään toko Avo1=> TK2 loistavilla pisteillä ja nyt vielä BH-tunnus. Huikeeta, huikeeta, JÄTTI onnittelut loistavalle parille Sunny ja Heli :)

 15. Lutto ja Jänkä says:

  Paljon onnea Luton siskolle Sunnylle taipumisesta ja äiteelle MEJÄn avaustuloksesta suoraan ykkösellä ja hienoilla pisteillä!
  Viikonlopun Jänkän lapsille onnittelut myös Hetalle taipumisesta ja Liljalle kauneudesta, mikä kukalla pitää ollakkin :)
  Jänkän lapsista toisaalla tuli tuloksena MEJÄstä VOI 3 JVA Sinikalle ja TOKOsta Tuiskulle hieno ALO 2, kokeesta missä oli tiukka linja, eikä yhtään alo ykköstä jaettu..

 16. Onni ja Pyry says:

  Onnittelut jatkuvat :) Onnea Minna hienosta AVO1 -tuloksesta mejässä :)

 17. Neela-mamm ja Minna says:

  Hau!.
  Kyllä täällä hymyillään leveästi ja hyräillään hyvillä mielin :) Hienoa Sunny, Nou1 ja kiitos Heli, mielettömästi onnea!!! Ollaan ylpeitä teistä, hienoja uutisia :)

 18. Onni ja Pyry says:

  Peräkamaripojat Onni ja Pyrde onnittelevat Sunnya ja Hetaa NOU1 -tuloksista! :)

 19. Miimi says:

  Vielä tätäkin kautta ja myös kasvattajalle hillittömän suuret onnittelut hienoista vepetuloksista! :)

 20. Tiia says:

  Aivan huikeaa! :) Lämpimät onnittelut Tähkälle siirrosta voittajaluokkaan, ihan huikeaa :) Onnea myös Neelalle ihan huipusta AVO2 -tuloksesta. Päteviä tyyppejä löytyy jälleen lajiin kuin lajiin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>